Hopp til innholdet

Fredrikstad Motorverksted

best på snekkemotorer!


Feriestengt uke 27-30, sms blir sporadisk lest. Nettbestillinger blir ikke ekspedert i ferietiden.


Vi tilbyr

Fredrikstad Motorverksted satser sterkt på det ærverdige gamle FM-merket og tilbyr alt du trenger for å gjøre din gamle snekkemotor til en pålitelig følgesvenn. Hos oss får du service, reparasjoner i tillegg til nye reservedeler.

Salg

Kjøp dine deler hos Fredrikstad Motorverksted i dag, om du ønsker at vi skal være her i morgen. Vi gir gjerne råd og veiledning til våre kunder.

Obs. Om du kjøper deler til din FM-motor hos andre leverandører, ring din leverandør når du trenger råd og veiledning.

Åpningstider

Verkstedet er ubetjent og åpent kun etter avtale. Vennligst ring telefon 417 22 522 og avtal tid om du ønsker å besøke oss eller hente deler.

Ved bestilling av deler, er det viktig at du vet nøyaktig hvilken motor du ønsker deler til. Se dokumentet «Hvilken FM-motor har du?» Du finner den under «Publikasjoner».


1 month ago

FM-motor
Holder feriestengt i juli (uke 27-30) men vil sporadisk lese SMS. Bestillinger i nettbutikk vil dermed ikke bli ekspedert i ferietiden. God sommer!☀️ See MoreSee Less
View on Facebook

Båtsesong 2022

Båtsesongen er rett rundt hjørnet, derfor er det viktig å drive vedlikehold av båten og ikke minst motoren. Sjekk ut våre enkle tips for vedlikeholdsrutiner for FM – motorer.
FM-motor, 1 sylinder, 4 taks motor
Her er bildet av den første en-sylinder, 4-takts FM-motoren som ble laget.
En sylinder, to-takts motor
Bildet viser den første motoren med 1 sylinder, 2 takst motor.


Følg FM-Motor

Kontakt oss

Fredrikstad Motorverksted
Bruket 16
1621 Gressvik