Hopp til innholdet

Fredrikstad Motorverksted

best på snekkemotorer!

NYHETER!

VI HOLDER KURS!

Avholdes 25. november 2023

Denne er også publisert på vår Facebook side

MANIFOLD for S-1 / S-15

“Vi har vært i kontakt med støperi, og det ser nå ut for at det vil bli støpt opp en liten serie med manifolder til S-1 / S-15.. Pris er ennå ikke fastsatt, da nye støpemodeller må produseres.”

Oppdatering (7.05.24): Mainfolder for S-1 / S-15 nå støpt og venter på maskinering. Kommer for salgs når de er klare.

Vedlikehold

Jevnlig vedlikehold av båten og ikke minst motor er essensielt. Sjekk ut våre enkle tips for vedlikeholdsrutiner for FM – motorer.

Vi tilbyr

Fredrikstad Motorverksted satser sterkt på det ærverdige gamle FM-merket og tilbyr alt du trenger for å gjøre din gamle snekkemotor til en pålitelig følgesvenn. Hos oss får du service, reparasjoner i tillegg til nye reservedeler.

Salg

Kjøp dine deler hos Fredrikstad Motorverksted i dag, om du ønsker at vi skal være her i morgen. Vi gir gjerne råd og veiledning til våre kunder.

Obs. Om du kjøper deler til din FM-motor hos andre leverandører, ring din leverandør når du trenger råd og veiledning.

Åpningstider

Verkstedet er ubetjent og åpent kun etter avtale. Vennligst ring telefon 417 22 522 og avtal tid om du ønsker å besøke oss eller hente deler.

Ved bestilling av deler, er det viktig at du vet nøyaktig hvilken motor du ønsker deler til. Se dokumentet «Hvilken FM-motor har du?» Du finner den under «Publikasjoner».

Følg med på facebook for nyeste oppdatering
Følg FM-Motor

Kontakt oss

Fredrikstad Motorverksted
Bruket 16
1621 Gressvik